W7 Ürün Anahtarı 2017

Windows 7 Ürün Anahtarı 2017

Windows 7, Microsoft tarafından geliştirilen ve 22 Ekim 2009’da piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows Vista’nın ardılı ve Windows 10’un öncüsü olan Windows 7, hem ev kullanıcıları hem de işletmeler için popüler bir seçimdir.

Windows 7’yi etkinleştirmek için bir ürün anahtarı gerekir. Ürün anahtarı, Windows’un orijinal bir kopyasına sahip olduğunuzu doğrulamak için kullanılan 25 haneli bir koddur. Ürün anahtarı olmadan Windows’u kullanabilirsiniz, ancak bazı özellikler kısıtlı olacaktır. Örneğin, duvar kağıdını değiştirmek, temayı değiştirmek veya Windows Mağazası’ndan uygulamalar indirmek gibi.

Windows 7 ürün anahtarı, işletim sisteminin sürümüne ve bit numarasına göre değişir. Windows 7’nin altı farklı sürümü vardır: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise ve Ultimate. Her sürümün farklı özellikleri ve özellikleri vardır.

Windows 7’nin bit numarası, işlemcinin kaç bit veri işleyebileceğini belirtir. 32 bit işlemciler, 32 bit veri işleyebilirken, 64 bit işlemciler 64 bit veri işleyebilir.

Windows 7 ürün anahtarlarını çevrimiçi olarak veya Microsoft’tan satın alabilirsiniz. Ayrıca, Windows 7 ile birlikte gelen bir bilgisayar satın alırsanız, ürün anahtarı bilgisayarın kutusuna veya belgelere dahil olacaktır.

Windows 7 Ürün Anahtarı Nasıl Bulunur?

Windows 7 ürün anahtarını bulmanın birkaç yolu vardır.

  • Ürün anahtarını, Windows 7’yi kurarken veya etkinleştirirken girdiniz. Bu durumda, ürün anahtarını Windows kurulum diskinde veya yükleme dosyalarında bulabilirsiniz.
  • Windows 7 ile birlikte gelen bir bilgisayar satın aldınız. Bu durumda, ürün anahtarı bilgisayarın kutusuna veya belgelere dahil olacaktır.
  • Windows 7 ürün anahtarını çevrimiçi olarak satın aldınız. Bu durumda, ürün anahtarı satın alma işlemi sırasında size e-posta ile gönderilecektir.

Windows 7 Ürün Anahtarı Nasıl Değiştirilir?

Windows 7 ürün anahtarını değiştirmek için şu adımları izleyin:

  1. Başlat düğmesine tıklayın.
  2. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme‘ye gidin.
  3. Ürün anahtarını değiştir‘e tıklayın.
  4. Yeni ürün anahtarını girin ve İleri‘ye tıklayın.
  5. Ürün anahtarını doğrulamak için Microsoft sunucularına bağlanacaktır.
  6. Bağlantı başarılı olursa, ürün anahtarı başarıyla değiştirilir.

Windows 7 Ürün Anahtarı Nasıl Etkinleştirilir?

Windows 7 ürün anahtarını etkinleştirmek için şu adımları izleyin:

  1. Başlat düğmesine tıklayın.
  2. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme‘ye gidin.
  3. Ürün anahtarını girin‘e tıklayın.
  4. Ürün anahtarını girin ve İleri‘ye tıklayın.
  5. Ürün anahtarını doğrulamak için Microsoft sunucularına bağlanacaktır.
  6. Bağlantı başarılı olursa, ürün anahtarı başarıyla etkinleştirilir.

Windows 7 Ürün Anahtarı Ücretsiz Nasıl Alınır?

Windows 7 ürün anahtarı ücretsiz olarak elde etmenin birkaç yolu vardır.

  • Microsoft’tan ücretsiz bir lisans satın alın. Microsoft, uygunluk kriterlerini karşılayan belirli kişilere Windows 7 için ücretsiz lisanslar sunmaktadır.
  • Bir başkasından kullanılmış bir ürün anahtarı satın alın. Bununla birlikte, kullanılmış bir ürün anahtarının zaten kullanılmış veya geçersiz olma olasılığı daha yüksektir.
  • Ücretsiz bir ürün anahtarı etkinleştirme aracı kullanın. Bu araçlar, Windows 7’yi etkinleştirmek için sahte veya korsan ürün anahtarları kullanabilir. Ancak, bu araçların kullanımı yasa dışıdır ve bilgisayarınıza zarar verebilir.

Windows 7 Ürün Anahtarı Aktivasyon Hataları

Windows 7 ürün anahtarını etkinleştirirken bir hata


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: