Marvel Filmleri 2023

Marvel Sinematik Evreni’nin 2023’teki Heyecan Verici Yolculuğu

Marvel Sinematik Evreni (MCU), 2023’te hayranlarına görsel bir şölen ve sürükleyici hikayeler vaat ediyor. MCU’nun Dördüncü Aşaması’nın devamı niteliğindeki bu yıl, yeni karakterlerin tanıtılmasına, mevcut karakterlerin gelişimine ve çok beklenen olay örgülerinin çözülmesine tanıklık edeceğiz.

Ant-Man ve Yaban Arısı: Quantumania (17 Şubat 2023)

Ant-Man ve Yaban Arısı, kızları Cassie ile birlikte Kuantum Diyarı’na geri dönüyor. Ancak bu sefer, zamanı ve çoklu evreni kontrol etme gücüne sahip tehlikeli bir düşman olan Kang the Conqueror ile karşı karşıya kalıyorlar.

Galaksinin Koruyucuları Vol. 3 (5 Mayıs 2023)

Galaksinin Koruyucuları, Rocket’ın geçmişiyle yüzleşmek için çıktığı bir yolculuğa çıkıyor. Ekip, Rocket’ın yaratıcısı Yüksek Evrimci ile karşılaşacak ve galaksinin kaderini tehdit eden yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak.

The Marvels (10 Kasım 2023)

Kaptan Marvel, Ms. Marvel ve Monica Rambeau, evreni tehdit eden kozmik bir güçle savaşmak için güçlerini birleştiriyor. Bu film, MCU’nun kadın süper kahramanlarına odaklanacak ve onların güçlerini ve dayanıklılıklarını sergileyecek.

Loki Sezon 2 (Yaz 2023)

Loki’nin ilk sezonu, MCU’nun çoklu evrenini ve Zaman Varyans Otoritesi’ni tanıttı. İkinci sezon, Loki’nin Sylvie ile olan ilişkisini daha da derinleştirecek ve çoklu evrenin geleceği için yeni tehditleri ortaya çıkaracak.

Echo (Yaz 2023)

Hawkeye dizisinde tanıtılan Echo, kendi bağımsız dizisini alıyor. Bu dizi, Echo’nun geçmişiyle yüzleşmesini ve kendi kimliğini bulmasını konu alacak.

Ironheart (Sonbahar 2023)

Black Panther: Wakanda Forever’da tanıtılan Riri Williams, kendi zırhlı takımını inşa eden parlak bir mucittir. Ironheart dizisi, Riri’nin süper kahraman yolculuğunu ve Tony Stark’ın mirası ile olan ilişkisini inceleyecek.

Agatha: Coven of Chaos (Kış 2023)

WandaVision dizisinde tanıtılan Agatha Harkness, kendi bağımsız dizisini alıyor. Bu dizi, Agatha’nın geçmişini ve karanlık büyülü güçlerini daha da derinleştirecek.

Blade (Sonbahar 2023)

Blade, vampir avcısı olarak bilinen yarı insan yarı vampir bir karakterdir. Bu film, Blade’in vampirlerle olan savaşını ve MCU’ya girişini konu alacak.

Captain America: New World Order (3 Mayıs 2024)

Anthony Mackie, Kaptan Amerika’nın kalkanını devralıyor. Bu film, Sam Wilson’ın Kaptan Amerika olarak yeni rolüne uyum sağlamasını ve dünyayı yeni tehditlerden korumasını konu alacak.

Thunderbolts (26 Temmuz 2024)

Thunderbolts, MCU’nun kötü adamlarından oluşan bir ekiptir. Bu film, ekip üyelerinin geçmişlerini ve dünyayı korumak için bir araya gelmelerini konu alacak.

İlgili Dosyalar ve Siteler:


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: