Windows 7 32 Bit Ürün Anahtarı Etkinleştirme Programı

Windows 7 32 Bit Ürün Anahtarı Etkinleştirme Programı

Windows 7, Microsoft tarafından 2009 yılında piyasaya sürülen ve 2016 yılına kadar popülerliğini koruyan bir işletim sistemidir. Windows 7’nin 32 bit ve 64 bit olmak üzere iki sürümü bulunmaktadır. 32 bit sürüm, 4 GB’a kadar RAM ve 32 GB’a kadar disk alanı ile sınırlıdır. 64 bit sürüm ise 8 GB’a kadar RAM ve 2 TB’a kadar disk alanı ile sınırlıdır.

Windows 7’yi etkinleştirmek için, bir ürün anahtarına ihtiyacınız vardır. Ürün anahtarı, Windows 7’yi satın aldığınızda size verilen 25 karakterlik bir koddur. Ürün anahtarınızı kaybettiyseniz veya satın almadığınız bir bilgisayarda Windows 7 kullanıyorsanız, bir etkinleştirme programı kullanabilirsiniz.

Windows 7 32 bit için kullanılabilecek birçok etkinleştirme programı bulunmaktadır. Bu programlar, Windows’u orijinal bir ürün anahtarına ihtiyaç duymadan etkinleştirmenize olanak tanır.

KMSpico

KMSpico, Windows 7 32 bit için en popüler etkinleştirme programlarından biridir. KMSpico, Microsoft’un Volume License Service (KMS) sunucusuna bağlanarak Windows’u etkinleştirir. KMSpico, ücretsiz ve kullanımı kolaydır.

KMSpico’yu kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. KMSpico’yu indirin ve çalıştırın.
  2. “Install” düğmesine tıklayın.
  3. KMSpico, Windows’u etkinleştirmeye başlayacaktır.

Windows Loader

Windows Loader, Windows 7 32 bit için başka bir popüler etkinleştirme programıdır. Windows Loader, Windows’un kayıt defterini değiştirerek Windows’u etkinleştirir. Windows Loader, ücretsiz ve kullanımı kolaydır.

Windows Loader’ı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Windows Loader’ı indirin ve çalıştırın.
  2. “Install” düğmesine tıklayın.
  3. Windows Loader, Windows’u etkinleştirmeye başlayacaktır.

Re-Loader Activator

Re-Loader Activator, Windows 7 32 bit için başka bir ücretsiz etkinleştirme programıdır. Re-Loader Activator, Windows’un kayıt defterini değiştirerek Windows’u etkinleştirir. Re-Loader Activator, kullanımı biraz daha karmaşıktır.

Re-Loader Activator’ı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Re-Loader Activator’ı indirin ve çalıştırın.
  2. “Select OS” düğmesine tıklayın ve “Windows 7” seçeneğini seçin.
  3. “Select Architecture” düğmesine tıklayın ve “x86” seçeneğini seçin.
  4. “Install” düğmesine tıklayın.
  5. Windows Loader, Windows’u etkinleştirmeye başlayacaktır.

Windows 7 32 Bit Etkinleştirme Programlarının Riskleri

Windows 7 32 bit etkinleştirme programları, Microsoft tarafından desteklenmez. Bu programların kullanımı, bilgisayarınızın güvenliğini riske atabilir.

Etkinleştirme programları, bilgisayarınıza virüs veya casus yazılım bulaştırma riskini de taşır. Bu nedenle, etkinleştirme programları kullanmadan önce dikkatli düşünmeniz gerekir.

Windows 7 32 Bit Orijinal Ürün Anahtarı Almak

Windows 7 32 bit orijinal ürün anahtarı almak için, Windows 7’yi satın almanız gerekir. Windows 7’yi Microsoft’un web sitesinden veya bir perakende mağazasından satın alabilirsiniz.

Windows 7’yi satın aldıktan sonra, ürün anahtarınızı bir CD veya DVD’de veya bir e-posta mesajında alacaksınız.

Sonuç

Windows 7 32 bit için kullanılabilecek birçok etkinleştirme programı bulunmaktadır. Bu programlar, Windows’u orijinal bir ürün anahtarına ihtiyaç duymadan etkinleştirmenize olanak tanır.

Etkinleştirme programlarının kullanımı, bilgisayarınızın güvenliğini riske atabilir. Bu nedenle, etkinleştirme programları kullanmadan önce dikkatli düşünmeniz gerekir.

Windows 7 32 bit orijinal ürün anahtarı almak, en güvenli ve en güvenilir yoldur. Windows 7’yi satın aldıktan sonra, ürün anahtarınızı bir CD veya


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: