Mobil Pubg Turnuva 2019

Mobil PUBG Turnuva 2019: Rekabetin Zirvesi

Mobil PUBG Turnuva 2019, dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile’ın en iyi oyuncularını bir araya getiren heyecan verici bir etkinlikti. Turnuva, 19-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlendi ve 24 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Turnuvanın formatı, takımların dört kişilik gruplara ayrıldığı ve her grubun birincisinin yarı finale yükseldiği bir grup aşamasıyla başladı. Yarı finalde, grup aşamasından yükselen sekiz takım iki gruba ayrıldı ve her grubun birincisi finale yükseldi. Finalde ise, iki takım şampiyonluk için mücadele etti.

Turnuvanın şampiyonu, Çinli takım Nova Esports oldu. Nova Esports, finalde Alman takımı Team Liquid’i 3-1’lik skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Nova Esports, turnuvanın en iyi takımı olarak 200.000 dolarlık ödülün sahibi oldu.

Mobil PUBG Turnuva 2019, PUBG Mobile’ın giderek büyüyen popülaritesinin bir göstergesiydi. Turnuva, dünyanın dört bir yanından milyonlarca izleyici tarafından takip edildi ve PUBG Mobile’ın e-spor sahnesindeki yerini sağlamlaştırdı.

Mobil PUBG Turnuva 2019 Hakkında Daha Fazla Bilgi


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: