Korku Filmi Önerileri 2021

2021’in En İyi Korku Filmleri

2021, korku filmi hayranları için harika bir yıl oldu. Birçok yeni ve heyecan verici film vizyona girdi ve bunlardan bazıları gerçekten de türün en iyileri arasına girmeyi başardı. İşte 2021’in en iyi korku filmlerinden bazıları:

  • A Quiet Place Part II (2021)

John Krasinski’nin yönettiği ve Emily Blunt, Millicent Simmonds ve Noah Jupe’un oynadığı bu film, 2018 yapımı A Quiet Place filminin devamı niteliğindedir. Film, Abbott ailesinin, ses çıkardıklarında onları avlayan yaratıklarla dolu bir dünyada hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. A Quiet Place Part II, gerilim dolu atmosferi, etkileyici performansları ve yaratıcı canavar tasarımıyla korku filmi hayranlarının beğenisini kazandı.

  • The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Michael Chaves’in yönettiği ve Patrick Wilson, Vera Farmiga ve Ruairi O’Connor’ın oynadığı bu film, The Conjuring serisinin üçüncü filmidir. Film, Ed ve Lorraine Warren’ın, 1981 yılında Connecticut’ta meydana gelen ve şeytanın varlığının kanıtı olarak gösterilen bir cinayet davasını araştırma hikayesini konu alıyor. The Conjuring: The Devil Made Me Do It, serinin önceki filmleri kadar başarılı olmasa da, yine de korku filmi hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

  • Candyman (2021)

Nia DaCosta’nın yönettiği ve Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris ve Nathan Stewart-Jarrett’ın oynadığı bu film, 1992 yapımı aynı adlı filmin yeniden çevrimidir. Film, Chicago’nun Cabrini-Green mahallesinde yaşayan ve Candyman efsanesinin gerçek olduğuna inanan bir grup gencin hikayesini konu alıyor. Candyman, görsel olarak etkileyici ve sosyal mesajlar içeren bir korku filmi olarak dikkat çekiyor.

  • Malignant (2021)

James Wan’ın yönettiği ve Annabelle Wallis, Maddie Hasson ve Jake Abel’ın oynadığı bu film, bir kadının geçmişiyle yüzleşmek zorunda kaldığı bir korku hikayesini konu alıyor. Malignant, yaratıcı senaryosu, etkileyici görsel efektleri ve sürprizlerle dolu finaliyle korku filmi hayranlarının beğenisini kazandı.

  • The Medium (2021)

Banjong Pisanthanakun’un yönettiği ve Narilya Gulmongkolpech, Sawanee Utoomma ve Sirani Yankittikan’ın oynadığı bu film, Tayland’da geçen bir korku hikayesini konu alıyor. Film, bir gazetecinin, kuzeninin garip davranışlarını araştırmak için gittiği bir köyde yaşadığı ürkütücü olayları konu alıyor. The Medium, etkileyici atmosferi, gerçekçi oyunculukları ve korkutucu sahneleriyle korku filmi hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

  • Last Night in Soho (2021)

Edgar Wright’ın yönettiği ve Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie ve Matt Smith’in oynadığı bu film, 1960’ların Londra’sında geçen bir korku hikayesini konu alıyor. Film, genç bir moda tasarımcısının, geçmişe yolculuk ederek 1960’larda yaşayan bir şarkıcıyla tanışmasını ve yaşadığı ürkütücü olayları konu alıyor. Last Night in Soho, görsel olarak etkileyici ve sürprizlerle dolu finaliyle korku filmi hayranlarının beğenisini kazandı.

  • Antlers (2021)

Scott Cooper’ın yönettiği ve Keri Russell, Jesse Plemons ve Jeremy T. Thomas’ın oynadığı bu film, Oregon’da geçen bir korku hikayesini konu alıyor. Film, bir öğretmenin, öğrencisinin evinde yaşadığı ürkütücü olayları araştırmasını konu alıyor. Antlers, etkileyici atmosferi, gerçekçi oyunculukları ve korkutucu sahneleriyle korku filmi hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

  • The Night House (2021)

David Bruckner’ın yönettiği ve Rebecca Hall, Sarah Goldberg ve Stacy Martin’in oynadığı bu film, kocası öldükten sonra yalnız kalan bir kadının yaşadığı ürkütücü olayları konu alıyor. Film, görsel olarak etkileyici ve sürprizlerle dolu finaliyle korku filmi hayranlarının beğenisini kazandı.

  • The Empty Man (2021)

David Prior’un yönettiği ve James Badge Dale, Marin Ireland ve Stephen Root’un oynadığı bu film, bir polis memurunun, bir grup gencin kaybolmasını araştırmasını konu alıyor. Film, etkileyici atmosferi, gerçekçi oyunculukları ve korkutucu sahneleriyle korku filmi hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

  • Fear Street Trilogy (2021)

Leigh Janiak’ın yönettiği ve Kiana Madeira, Olivia Scott Welch ve Benjamin Flores Jr.’ın oynadığı bu üçleme, 1990’larda geçen bir korku hikayesini konu alıyor. Film, üç arkadaşın, kasabalarında yaşanan bir dizi cinayeti araştırırken yaşadıkları ürkütücü olayları konu alıyor. Fear Street Trilogy, görsel olarak etkileyici ve sürprizlerle dolu finaliyle korku filmi hayranlarının beğenisini kazandı.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: