Ata Demirer En Son Filmi

Ata Demirer’in En Son Filmi: “Bursa Bülbülü”

Ata Demirer’in en son filmi “Bursa Bülbülü”, 2023 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini Ezel Akay üstlenirken, senaryosunu Ata Demirer ve Levent Kazak birlikte yazmıştır. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Şevket Çoruh, Demet Akbağ, Binnur Kaya ve Salih Kalyon yer almaktadır.

Film, Bursa’da yaşayan ve düğünlerde şarkıcılık yapan Fikret adlı bir adamın hikayesini anlatmaktadır. Fikret, bir gün bir düğünde şarkı söylerken, orada bulunan zengin bir iş adamının dikkatini çeker. İş adamı, Fikret’e albüm yapma teklifinde bulunur ve Fikret de bu teklifi kabul eder. Ancak, Fikret’in albümü beklediği kadar başarılı olmaz ve Fikret kendini bir anda borç içinde bulur.

Fikret, borçlarını ödemek için çeşitli işler yapmaya başlar. Bir gün, bir televizyon programına katılır ve burada yaptığı esprilerle herkesi güldürür. Programın yapımcısı, Fikret’e bir komedi dizisi teklifinde bulunur ve Fikret de bu teklifi kabul eder. Fikret’in komedi dizisi büyük bir başarı elde eder ve Fikret kısa sürede ünlü olur.

Fikret, ünlü olduktan sonra da mütevazılığını kaybetmez ve yardımseverliğini sürdürür. Bir gün, Bursa’da bir okul yaptırmaya karar verir ve bu okulun açılışında yaptığı konuşmada, “Benim tek amacım insanları güldürmek ve onlara yardım etmektir” der.

“Bursa Bülbülü”, Ata Demirer’in başarılı filmlerinden biridir. Film, Ata Demirer’in oyunculuğu, Ezel Akay’ın yönetmenliği ve Levent Kazak’ın senaryosu ile beğeni toplamıştır. Film, 2023 yılında vizyona girdiği günden bu yana 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenmiştir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: