Feride Facebook

Feride Facebook: Konusu, Özellikleri ve İndirme Bilgileri

Feride Facebook, Türk televizyon dizisi Aşk-ı Memnu’nun baş karakteri Feride’nin Facebook profilini konu alan bir sosyal medya oyunu. Oyun, Feride’nin günlük hayatını, arkadaşlarıyla olan ilişkilerini ve aşk hayatını konu alıyor. Oyuncular, Feride’yi kontrol ederek onunla etkileşim kurabiliyor, kararlar alabiliyor ve hikayenin gidişatını belirleyebiliyor.

Feride Facebook, 2010 yılında yayınlandı ve kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Oyun, özellikle genç kızlar arasında popüler oldu. Oyunun başarısı, Aşk-ı Memnu dizisinin popülaritesinden de kaynaklanıyor. Dizi, Türkiye’de ve birçok diğer ülkede büyük bir ilgiyle izlendi.

Feride Facebook, oyunculara birçok farklı özellik sunuyor. Oyuncular, Feride’yi kontrol ederek onunla etkileşim kurabiliyor, kararlar alabiliyor ve hikayenin gidişatını belirleyebiliyor. Oyun ayrıca, oyuncuların birbirleriyle etkileşim kurmasını sağlayan birçok sosyal özellik de içeriyor. Oyuncular, birbirlerine mesaj gönderebiliyor, arkadaş olabiliyor ve gruplar kurabiliyor.

Feride Facebook, ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur. Oyun, Android ve iOS işletim sistemlerine uyumludur. Oyunun dosya boyutu yaklaşık 100 MB’dir.

Feride Facebook İndirme Linki

Feride Facebook İndirme Linki

Üretici Firma

Feride Facebook, Türk oyun şirketi Peak Games tarafından geliştirildi. Peak Games, 2010 yılında kurulan bir şirkettir. Şirket, sosyal medya oyunları konusunda uzmanlaşmıştır. Peak Games’in diğer popüler oyunları arasında Toon Blast ve Toy Blast yer almaktadır.

Ücretsiz mi?

Evet, Feride Facebook ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Feride Facebook, Android ve iOS işletim sistemlerine uyumludur.

Dosya Boyutu

Feride Facebook’un dosya boyutu yaklaşık 100 MB’dir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: