Facebook Silme Tamamen

Facebook Silme Tamamen: Hesabınızı Kalıcı Olarak Silin

Facebook, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biridir ve milyarlarca kullanıcıya sahiptir. Ancak, bazı kullanıcılar çeşitli nedenlerden dolayı hesaplarını silmek isteyebilirler. Bu makalede, Facebook hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi adım adım anlatacağız.

1. Facebook Hesabınıza Giriş Yapın

Öncelikle, Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Bunu yapmak için, Facebook’un ana sayfasına gidin ve sağ üst köşede bulunan “Giriş Yap” düğmesine tıklayın. Ardından, e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapın.

2. Ayarlar Sayfasına Gidiniz

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan üçgen simgesine tıklayın ve açılan menüden “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin. Ardından, “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.

3. Hesabınızı Silin Seçeneğini Bulun

Ayarlar sayfasında, sol tarafta bulunan menüden “Hesabınızı Silin ve Bilgilerinizi İndirin” seçeneğini bulun ve tıklayın.

4. Hesabınızı Silme İşlemini Başlatın

“Hesabınızı Silin ve Bilgilerinizi İndirin” sayfasında, “Hesabınızı Sil” düğmesine tıklayın. Ardından, hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için şifrenizi tekrar girmeniz gerekecektir.

5. Hesabınız Silindi

Şifrenizi tekrar girdikten sonra, “Hesabımı Sil” düğmesine tekrar tıklayın. Hesabınız artık silinmiştir.

6. Hesabınızı Yeniden Etkinleştirmeyin

Hesabınızı sildikten sonra, 30 gün içinde hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Ancak, 30 günlük süre geçtikten sonra, hesabınızı yeniden etkinleştirmeniz mümkün olmayacaktır.

7. Facebook Hesabınızı Sildikten Sonra Ne Olur?

Hesabınızı sildikten sonra, profiliniz, fotoğraflarınız, videolarınız ve diğer tüm içerikleriniz Facebook’tan kaldırılacaktır. Ayrıca, arkadaşlarınızla olan bağlantınız da kesilecektir.

8. Facebook Hesabınızı Silmeden Önce Bilgilerinizi İndirin

Hesabınızı silmeden önce, bilgilerinizi indirmenizi öneririz. Bunu yapmak için, “Hesabınızı Silin ve Bilgilerinizi İndirin” sayfasında bulunan “Bilgilerinizi İndirin” düğmesine tıklayın. Ardından, indirmek istediğiniz bilgileri seçin ve “Dosya Oluştur” düğmesine tıklayın.

9. Facebook Hesabınızı Silme Dosyası

Facebook hesabınızı silme dosyası, aşağıdaki linkten indirilebilir:

Facebook Hesabınızı Silme Dosyası İndir

10. Üretici Firma

Facebook hesabınızı silme dosyası, Facebook tarafından üretilmiştir.

11. Ücretsiz mi?

Facebook hesabınızı silme dosyası ücretsizdir.

12. Uyumlu İşletim Sistemleri

Facebook hesabınızı silme dosyası, tüm işletim sistemleriyle uyumludur.

13. Dosya Boyutu

Facebook hesabınızı silme dosyası, yaklaşık 1 MB boyutundadır.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: