Voice Actors Destiny 2

Seslendirme Sanatçıları: Destiny 2

Destiny 2, Bungie tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan bir çevrimiçi çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, 6 Eylül 2017’de PlayStation 4, Xbox One ve Windows için piyasaya sürüldü. Destiny 2, oyuncuların birinci şahıs bakış açısıyla kontrol ettiği bir karakteri yöneterek, çeşitli gezegenlerde ve aylarda geçen görevleri tamamladığı bir oyundur. Oyun, oyuncuların diğer oyuncularla birlikte veya tek başlarına oynayabileceği çeşitli çok oyunculu modlara sahiptir.

Destiny 2’nin seslendirme kadrosu, oyunun karakterlerine hayat veren yetenekli oyunculardan oluşmaktadır. Oyunun baş kahramanı Zavala’yı Lance Reddick, Ikora Rey’i Gina Torres, Cayde-6’yı Nathan Fillion ve Amanda Holliday’i Laura Bailey seslendirmektedir. Oyunun diğer önemli karakterleri arasında Ghost (Nolan North), Shaxx (Lennie James), Saladin Forge (Keith David) ve Osiris (Oded Fehr) yer almaktadır.

Destiny 2’nin seslendirme kadrosu, oyunun karakterlerine hayat verme konusunda mükemmel bir iş çıkarmıştır. Oyuncular, karakterlerin seslendirmelerinin oyunun atmosferine ve hikayesine katkıda bulunduğunu hissedeceklerdir. Destiny 2’nin seslendirme kadrosu, oyunun en güçlü yönlerinden biridir.

Seslendirme Sanatçıları: Destiny 2 Dosyası

  • Üretici Firma: Bungie
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: PlayStation 4, Xbox One, Windows
  • Dosya Boyutu: 100 GB

İndirme Linki:

Destiny 2 Seslendirme Sanatçıları Dosyası İndir


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: