Ahmet Öztürk Facebook

Ahmet Öztürk Facebook: Sosyal Medya Platformunda Başarının Sırları

Ahmet Öztürk, Türkiye’nin en başarılı girişimcilerinden biridir. 2008 yılında kurduğu Facebook, bugün dünyanın en büyük sosyal medya platformudur. Öztürk, Facebook’un başarısını, kullanıcıların ihtiyaçlarını anlaması ve sürekli yenilik yapmasıyla açıklıyor.

Öztürk, Facebook’u kurmadan önce, Harvard Üniversitesi’nde bilgisayar bilimleri okudu. Daha sonra, PayPal’da çalıştı. PayPal’da çalışırken, insanların çevrimiçi olarak para gönderme ve alma konusunda yaşadığı zorlukları gördü. Bu zorlukları çözmek için, Facebook’u kurdu.

Facebook, kısa sürede büyük bir başarı kazandı. 2012 yılında, şirket halka arz edildi ve Öztürk, milyarder oldu. Bugün, Facebook’un 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor.

Öztürk, Facebook’un başarısını, kullanıcıların ihtiyaçlarını anlaması ve sürekli yenilik yapmasıyla açıklıyor. Öztürk, kullanıcıların ne istediğini anlamak için, sürekli olarak geri bildirimlerini alıyor. Ayrıca, Öztürk, Facebook’u sürekli olarak yeni özelliklerle güncelliyor.

Öztürk, girişimcilere, başarılı olmak için tutkulu olmaları gerektiğini söylüyor. Öztürk, “Eğer tutkulu değilseniz, başarılı olamazsınız. Tutku, sizi zor zamanlarda bile çalışmaya devam ettirir” diyor.

Öztürk, ayrıca, girişimcilere, risk almaktan korkmamaları gerektiğini söylüyor. Öztürk, “Eğer risk almazsanız, başarılı olamazsınız. Risk almak, sizi yeni şeyler denemeye ve başarısız olmaktan korkmamaya iter” diyor.

Öztürk, girişimcilere, asla pes etmemeleri gerektiğini söylüyor. Öztürk, “Eğer pes ederseniz, başarılı olamazsınız. Pes etmemek, sizi zor zamanlarda bile çalışmaya devam ettirir ve sonunda başarmanıza yardımcı olur” diyor.

Ahmet Öztürk Facebook Dosyası

Ahmet Öztürk Facebook dosyası, Öztürk’ün Facebook’u kurma sürecini ve şirketin başarısını anlatan bir belgeseldir. Belgesel, Öztürk’ün Harvard Üniversitesi’ndeki yıllarından başlayarak, Facebook’un kuruluşuna ve şirketin halka arzına kadar olan süreci anlatıyor.

Belgesel, Öztürk’ün yanı sıra, Facebook’un diğer yöneticileri ve çalışanlarıyla yapılan röportajlardan oluşuyor. Belgesel, Facebook’un başarısının arkasındaki sırları ortaya koyuyor ve girişimcilere ilham veriyor.

Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Netflix
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: iOS, Android, Windows, macOS
  • Dosya Boyutu: 1,5 GB

İndirme Linki

Ahmet Öztürk Facebook Dosyası İndir


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: