Anselsdk64 Dll Jurassic World

Jurassic World: Konusu ve İncelemesi

Jurassic World, 2015 yılında vizyona giren ve Colin Trevorrow tarafından yönetilen bir bilim kurgu aksiyon filmidir. Film, Steven Spielberg’in yönettiği 1993 yapımı Jurassic Park filminin dördüncü ve Jurassic Park serisinin üçüncü filmidir. Filmde Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy ve Irrfan Khan rol almaktadır.

Film, Jurassic Park’ın kapatılmasından 22 yıl sonra, Isla Nublar adasında yeni bir tema parkı olan Jurassic World’ün açılışını konu almaktadır. Park, dinozorların klonlanmasıyla oluşturulmuştur ve ziyaretçilere dinozorlarla güvenli bir şekilde etkileşim kurma fırsatı sunmaktadır. Ancak, parkın güvenlik sistemleri arızalanınca dinozorlar serbest kalır ve ziyaretçiler için ölümcül bir tehdit haline gelir.

Jurassic World, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Bazı eleştirmenler filmin görsel efektlerini ve aksiyon sahnelerini övdü, ancak senaryosunu ve karakterlerini eleştirdi. Film, dünya çapında 1,67 milyar dolar hasılat elde etti ve 2015 yılının en çok hasılat yapan filmi oldu.

Anselsdk64.dll Dosyası Hakkında Bilgiler

Anselsdk64.dll, Jurassic World oyununun çalışması için gereken bir dosyadır. Bu dosya, oyunun grafiklerini ve ses efektlerini işleyen bir kitaplıktır. Anselsdk64.dll dosyası eksik veya bozuksa, oyun çalışmayacaktır.

Dosyanın Tıklanabilir İndirme Linki

Anselsdk64.dll İndir

Üretici Firma

Anselsdk64.dll dosyası, Ansel SDK tarafından üretilmiştir. Ansel SDK, oyun geliştiricilerine grafik ve ses efektleri oluşturma araçları sağlayan bir yazılım geliştirme kitidir.

Ücretsiz Olup Olmadığı

Anselsdk64.dll dosyası ücretsizdir. Dosyayı yukarıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Anselsdk64.dll dosyası, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Anselsdk64.dll dosyasının boyutu 1,2 MB’dir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: