Rafadan Tayfa Indir

Rafadan Tayfa: Konusu, İndirme Linki ve Teknik Detaylar

Rafadan Tayfa, 2011 yılında İsmail Fidan tarafından yaratılan ve aynı adlı çizgi diziden uyarlanan bir animasyon film serisidir. Dört arkadaşın maceralarını konu alan film serisi, Türkiye’de büyük bir ilgiyle karşılanmış ve gişe rekorları kırmıştır.

Konusu

Rafadan Tayfa, Akın, Mert, Kamil ve Hayri adlı dört arkadaşın maceralarını konu almaktadır. Arkadaşlar, küçük bir kasabada yaşamaktadır ve her gün yeni bir maceraya atılmaktadırlar. Bir gün, kasabaya yeni bir kız gelir ve arkadaşlar bu kızla tanışırlar. Kız, arkadaşlara kasabanın yakınlarında bulunan bir hazinenin yerini söyler ve arkadaşlar hazineyi bulmak için bir yolculuğa çıkarlar.

İndirme Linki

Rafadan Tayfa filmlerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Üretici Firma

Rafadan Tayfa filmleri, Anima İstanbul tarafından üretilmiştir. Anima İstanbul, 2005 yılında kurulan ve animasyon filmleri ve dizileri üreten bir yapım şirketidir. Şirket, Rafadan Tayfa filmlerinin yanı sıra, Kral Şakir, Kötü Kedi Şerafettin ve Ayı Paddington gibi başarılı animasyon filmlerine de imza atmıştır.

Ücretsiz mi?

Rafadan Tayfa filmleri, ücretlidir. Filmleri satın almak için yukarıdaki indirme linklerine tıklayabilir ve ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Rafadan Tayfa filmleri, Windows, macOS, Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Rafadan Tayfa filmlerinin dosya boyutları, filme göre değişmektedir. Genel olarak, filmlerin dosya boyutları 1 GB ile 2 GB arasında değişmektedir.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: