Quake 2 Full Game Download

Quake 2: Karanlık Bir Gelecekteki Savaşın Hikayesi

Quake 2, id Software tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 1997 yılında Microsoft Windows, Linux ve Mac OS için piyasaya sürüldü. Quake 2, Quake serisinin ikinci oyunudur ve orijinal Quake oyununun devamı niteliğindedir.

Oyun, 2030 yılında geçmektedir. Dünya, Strogg adlı uzaylı ırkı tarafından işgal edilmiştir. Strogg’lar, insanları sibernetik yaratıklara dönüştürerek ordularına katmaktadırlar. Oyuncu, Strogg’lara karşı savaşan bir asker olan Bitterman’ı kontrol etmektedir. Bitterman, Strogg’ların işgalini durdurmak ve dünyayı kurtarmak için bir göreve gönderilir.

Quake 2, hızlı tempolu ve aksiyon dolu bir oyundur. Oyuncu, Strogg’larla savaşmak için çeşitli silahları kullanabilir. Silahlar arasında makineli tüfekler, av tüfeği, roketatar ve plazma silahları bulunmaktadır. Oyuncu ayrıca, Strogg’ların saldırılarından korunmak için zırh ve kalkan kullanabilir.

Quake 2, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı oyun moduna sahiptir. Tek oyunculu modda, oyuncu Strogg’lara karşı savaşarak ilerler. Çok oyunculu modda ise, oyuncular birbirleriyle savaşabilirler. Quake 2, çok oyunculu modda en fazla 32 oyuncuyu destekler.

Quake 2, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övgü aldı. Quake 2, ticari olarak da başarılı oldu ve dünya çapında 1 milyonun üzerinde kopya sattı.

Quake 2 İndirme Linki

Quake 2 İndir

Üretici Firma

id Software

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • Linux
  • Mac OS

Dosya Boyutu

120 MB


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: