Nokia Pc Internet Access

Nokia PC İnternet Erişim: Nokia Suite ile PC’nizden İnternete Bağlanın

Nokia PC İnternet Erişim, Nokia Suite yazılımı aracılığıyla PC’nizden İnternete bağlanmanızı sağlayan bir özelliktir. Bu özellik, özellikle mobil cihazınızda İnternet bağlantısı olmadığında veya İnternet bağlantınızı PC’nizle paylaşmak istediğinizde kullanışlıdır.

Nokia PC İnternet Erişim özelliğini kullanmak için öncelikle Nokia Suite yazılımını PC’nize yüklemeniz gerekir. Nokia Suite, Nokia’nın resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir. Yazılımı yükledikten sonra, Nokia cihazınızı USB kablosuyla PC’nize bağlayın. Nokia Suite yazılımı, cihazınızı algıladıktan sonra otomatik olarak açılacaktır.

Nokia Suite yazılımının ana ekranında, “İnternet” sekmesine tıklayın. Bu sekmede, Nokia PC İnternet Erişim özelliğini etkinleştirmek için “İnternet paylaşımı” seçeneğini işaretleyin. Ardından, “Uygula” düğmesine tıklayın.

Nokia PC İnternet Erişim özelliği etkinleştirildikten sonra, PC’niz İnternet’e bağlanacaktır. İnternet bağlantısı kurulduktan sonra, PC’nizdeki web tarayıcısını kullanarak İnternet’te gezinmeye başlayabilirsiniz.

Nokia PC İnternet Erişim özelliği, Windows ve Mac işletim sistemleriyle uyumludur. Yazılımın dosya boyutu yaklaşık 100 MB’dir.

Nokia Suite İndirme Linki:

Nokia Suite İndirme Linki

Üretici Firma:

Nokia

Ücretsiz mi?

Evet, ücretsizdir.

Uyumlu İşletim Sistemleri:

  • Windows 10
  • Windows 8.1
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Mac OS X 10.10 veya üzeri

Dosya Boyutu:

Yaklaşık 100 MB


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: