The Boys Oyuncular

The Boys Oyuncular: Konusu, İndirme Linki, Üretici Firma, Ücretsiz Olup Olmadığı, Uyumlu İşletim Sistemleri ve Dosya Boyutu

The Boys, Garth Ennis ve Darick Robertson tarafından yaratılan ve Dynamite Entertainment tarafından yayınlanan bir çizgi roman serisidir. Dizi, süper kahramanların gerçekte nasıl olduklarını ve güçlerini nasıl kullandıklarını araştıran bir grup insanın hikayesini anlatıyor.

Dizi, ilk olarak 2006 yılında yayınlandı ve o zamandan beri eleştirmenler ve okuyucular tarafından beğenildi. The Boys, 2008 yılında En İyi Çizgi Roman Dizisi dalında Eisner Ödülü’nü kazandı.

2019 yılında, The Boys çizgi roman serisi Amazon Prime Video tarafından televizyon dizisine uyarlandı. Dizi, Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford ve Tomer Capon gibi oyuncular tarafından canlandırılıyor.

The Boys televizyon dizisi, çizgi roman serisine sadık kalırken, aynı zamanda bazı değişiklikler de yapıyor. Dizi, çizgi roman serisinden daha karanlık ve şiddetlidir. Ayrıca, dizi çizgi roman serisinden daha fazla karaktere yer veriyor.

The Boys televizyon dizisi, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından beğenildi. Dizi, 2020 yılında En İyi Drama Dizisi dalında Altın Küre Ödülü’nü kazandı.

The Boys Oyuncular

  • Karl Urban – Billy Butcher
  • Jack Quaid – Hughie Campbell
  • Antony Starr – Homelander
  • Erin Moriarty – Starlight
  • Dominique McElligott – Queen Maeve
  • Jessie T. Usher – A-Train
  • Laz Alonso – Mother’s Milk
  • Chace Crawford – The Deep
  • Tomer Capon – Frenchie

Konusu

The Boys, süper kahramanların gerçekte nasıl olduklarını ve güçlerini nasıl kullandıklarını araştıran bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Dizi, Billy Butcher adlı bir adamın liderliğindeki bir grup insanın, süper kahramanları durdurmaya çalışmasını konu alıyor.

Billy Butcher, karısının süper kahraman Homelander tarafından öldürülmesinden sonra, süper kahramanlara karşı bir savaş başlatır. Butcher, Hughie Campbell adlı genç bir adamı da yanına alarak, süper kahramanları durdurmaya çalışır.

Butcher ve Campbell, süper kahramanların gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için çeşitli yollara başvururlar. Süper kahramanların suçlarını araştırırlar, onları ifşa ederler ve hatta onlarla savaşırlar.

İndirme Linki

The Boys oyununu indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

The Boys Oyunu İndir

Üretici Firma

The Boys oyunu, Amazon Game Studios tarafından geliştirilmiştir.

Ücretsiz Olup Olmadığı

The Boys oyunu ücretlidir. Oyunun fiyatı 59,99 TL’dir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

The Boys oyunu, Windows, macOS ve Linux işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

The Boys oyununun dosya boyutu 12 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: