Medal Of Honor Airborne Indir

Medal of Honor Airborne: İkinci Dünya Savaşı’nın Heyecanını Yaşayın

Medal of Honor Airborne, Electronic Arts tarafından geliştirilen ve 2007 yılında yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında Avrupa’da geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, 82. Hava İndirme Tümeni’nin bir parçası olarak görev yapmaktadır ve çeşitli görevlerde düşmanlarla savaşmaktadır.

Medal of Honor Airborne, oyunculara heyecan verici bir savaş deneyimi sunmaktadır. Oyun, gerçekçi grafikleri, etkileyici ses efektleri ve sürükleyici hikayesiyle öne çıkmaktadır. Oyuncular, çeşitli silahları kullanarak düşmanlarla savaşmakta ve görevleri tamamlamaya çalışmaktadır.

Medal of Honor Airborne Konusu

Oyun, 1944 yılında Normandiya Çıkarması ile başlamaktadır. Oyuncu, 82. Hava İndirme Tümeni’nin bir parçası olarak Normandiya’ya paraşütle atlamaktadır. Oyuncu, Normandiya’da çeşitli görevlerde düşmanlarla savaşmakta ve bölgeyi ele geçirmeye çalışmaktadır.

Oyunun ilerleyen bölümlerinde oyuncu, Hollanda, Belçika ve Almanya’ya gönderilmektedir. Oyuncu, bu ülkelerde de çeşitli görevlerde düşmanlarla savaşmakta ve müttefik kuvvetlere yardım etmektedir.

Oyunun final bölümünde oyuncu, Almanya’nın başkenti Berlin’e gönderilmektedir. Oyuncu, Berlin’de Hitler’in sığınağına saldırmakta ve savaşı sona erdirmeye çalışmaktadır.

Medal of Honor Airborne Özellikleri

  • Gerçekçi grafikler
  • Etkileyici ses efektleri
  • Sürükleyici hikaye
  • Çeşitli silahlar
  • Çok oyunculu mod

Medal of Honor Airborne İndir

Medal of Honor Airborne, Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanmıştır. Oyunun Windows sürümü Steam üzerinden indirilebilir.

Üretici Firma: Electronic Arts
Ücretsiz: Hayır
Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Dosya Boyutu: 4,5 GB

Medal of Honor Airborne İndirme Linki:

Medal of Honor Airborne İndir


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: