The Boys Yeni Sezon Ne Zaman

The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi

The Boys, Garth Ennis ve Darick Robertson’ın aynı adlı çizgi roman serisine dayanan bir Amerikan süper kahraman kara komedi televizyon dizisidir. Dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Eric Kripke’dir ve Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Jensen Ackles ve Laurie Holden rol almaktadır.

Dizinin ilk sezonu 26 Temmuz 2019’da, ikinci sezonu 4 Eylül 2020’de ve üçüncü sezonu 3 Haziran 2022’de yayınlandı. Üçüncü sezonun ardından dizinin dördüncü sezonu için onay alındı.

The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi

The Boys 4. sezonunun çıkış tarihi henüz net olarak açıklanmadı. Ancak, dizinin yaratıcısı Eric Kripke, dizinin 2024 yılında yayınlanacağını söyledi.

Kripke, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Konfetileri çıkarın. The Boys 2024’te geri dönüyor.” ifadelerini kullandı.

Dizinin çekimleri 2023 yılının Nisan ayında tamamlandı. Dolayısıyla, dizinin 2024 yılının ilk veya ikinci çeyreğinde yayınlanması bekleniyor.

The Boys 4. Sezon Konusu

The Boys 4. sezonunun konusu henüz açıklanmadı. Ancak, dizinin üçüncü sezonunun sonunda yaşanan olaylara devam etmesi bekleniyor.

Üçüncü sezonda, Homelander, Vought International’ın kontrolünü ele geçirdi ve Victoria Neuman ile başkanlık seçimlerinde yarıştı. Kahramanlar ise Homelander ve Vought’u durdurmak için bir araya geldiler.

Dördüncü sezonda, Homelander’ın başkanlık seçimlerini kazanması ve Vought’un gücünü artırması bekleniyor. Kahramanlar ise Homelander’ı durdurmak için yeni bir plan hazırlamak zorunda kalacaklardır.

The Boys 4. Sezon Yeni Karakterler

The Boys 4. sezonda, yeni karakterlerin yer alması bekleniyor. Bu karakterlerden bazıları şunlardır:

  • Susan Heyward: Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı.
  • Valorie Curry: Homelander’ın sağ kolu.
  • Jeffrey Dean Morgan: Vought International’ın yeni CEO’su.

The Boys 4. Sezon İndirme Linki

The Boys 4. sezonunun henüz bir indirme linki bulunmamaktadır. Dizinin yayınlanmasından sonra, indirme linkleri internette yer almaya başlayacaktır.

The Boys 4. Sezon Dosya Özellikleri

  • Üretici: Amazon Studios
  • Kullanım lisansı: Sınırlı kullanım lisansı
  • Uyumlu işletim sistemi: Windows, macOS, Linux
  • Dosya boyutu: Belirtilmedi

Sonuç

The Boys 4. sezonunun çıkış tarihi henüz net olarak açıklanmadı. Ancak, dizinin 2024 yılında yayınlanması bekleniyor. Dizinin konusu ve yeni karakterleri henüz bilinmiyor. Dizinin yayınlanmasından sonra, daha fazla bilgi edinmek mümkün olacaktır.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: